söndag 18 april 2010

Möhippa!

Igår var jag på möhippa för Marta Larsson.
Vi tog med henne först till en hästgård ute i skogen där blev det islandshäst ridning. Vi blev två grupper, ena gruppen började rida medans de andra fick god fika sen bytte vi. Jag fick rida först. Min häst var väldigt snäll och det var såå kul att galloppera vill göra det mer men var olika nivåer på oss i gruppen.
Sen drog vi iväg till knalleland där hon fick sjunga lite schlager sen köpa lite godis för pengarna. Efter det blev det relax. Bada pool och äta god frukt och chips. Inte fel:)
Bruden fick ha på sig sin mors gammla baddräkt med ben och i färgen genomskinlig grön/lime. Och en snygg badmössa! Så söt så.
Efter det blev det restaurang besök, maten var jätte god. Alla var nöjda!
Till sist mötte vi uppe killgänget på mc i knalleland. Johan(brudgummen) hade blivit ombedd att köra in i driven för någon i bilen ville ha glass. Väl framme så svarade Marta, johan körde på sin beställning för han fattade inte att det var hon. Grejen var att han blivit ombedd att charma tjejen han beställd av så han körde på, frågade om han kunde få henne som topping på glassen mm.
Väl framme i luckan stod Marta där med krona på huvudet! Lite kul:)
Sen drog vi hem.
För johan blev det avsläppning vid store mosse på kickbord. Hörde ni på radion igår kväll så varnade dom för en man på kickbord mellan storemosse och Värnamo:) hoppas han kom hem!
Här följer lite bilder.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar